April 21, 2012

7 easy steps to banner paradise

***Συνεχίζουμεν την διακοπή της απουσίας μας για ένα mini information overload***

Οδηγίες Για Να Βάλουμε Το Banner Της LGBT Έρευνας Στο Βlog Μας (Έγχρωμο Τεύχος - Τιμή 30 Δραχμές)


1. Κάμνουμεν log-in στον λοαρκασμό μας του Blogger

2. Φκάλλει μας στην σελίδα που βλέπετε στην φώτο πουκάτω. Πατούμε την επιλογή Design (τζείνο μες τον κόκκινο κύκλο)

3. Στην σελίδα που μας φκάλλει (Εdit Design), επιλέγουμε σε ποιάν στήλην θέλουμεν να βάλουμεν το banner μας, ανάλογα με το layout του μπλόγκ μας. Στην φώτο πουκάτω βλέπετε το layout του δικού μας μπλόγκ, τζαι δκυό που τις εκατομύριες φορές που εμφανίζεται η επιλογή Add a Gadget. Δκιαλέουμεν που θέλουμε να βάλουμεν το banner τζαι πατούμεν το αντίστοιχο Add a Gadget - see photo below.4. Επιλέγοντας Add Gadget φκαίνουμεν σε τούτη την σελίδα (δε φώτο πουκάτω). Κάμνουμεν scroll κάτω.. τζι άλλο κάτω... τζαι πιο κάτω.........


5. Βρίσκουμεν την επιλογήν Picture τζαι πατούμεν πάνω (σι μπιλόου)


6. Πατώντας το Picture φκαίνουμεν σε τούτην την σελίδα.
Μπορείτε να συμπληρώσετε όσα κενά θέλετε που τούτη την λίστα, αλλά τα 3 πιο σημαντικά εν τούτα που σας σημειώνουμε πουκάτω:

1. Στην επιλογή Link:
βάζουμε τo link της έρευνας - copy/paste αυτό: https://www.lgbtsurvey.eu/html/lgbt2t/startpage.php

2. Στην επιλογή Image:
επιλέγουμε το δεύτερο κιρκιλλούδι (see above) τζαι κάμνουμε copy/paste αυτό: https://www.lgbtsurvey.eu/html/lgbt2t/download/EL_banner_eulgbtsurvey_180x150_gif.gif

3. Πατούμεν Save!!!


7. Μετά το Save, μας φέρνει σε αυτή τη σελίδα (βλ. πουκάτω). Το Banner μας εμφανίζεται πρώτο-πρώτο στην στήλη που επιλέξαμε να προσθέσουμε Gadget (στην δική μας περίπτωση στην στήλη δεξιά - κόκκινος κύκλος).


Πατούμεν Save τζαι κανεί! Αν επήαν ούλλα καλά έχουμεν ένα τέλειο Banner να μοστράρει πρώτο τραπέζι πίστα στο μπλόγκ μας.. Τα γαρύφαλλα πουλλόου μας!!!

Με εκτίμηση,

H KillaFlava τζαι η Marmite της.

April 5, 2012

Giving Back


***Διακόπτουμε την κανονική ροή της απουσίας μας γιατί εν μεγάλη ανάγκη να κάμουμεν τούντην ανακοίνωσην!***

Είσαι Λεσβία; Γκέη; Αμφι; Tράνς; Χρειαζούμαστεν σε! Για να καταλάβεις πόσον πολλά σε χρειαζούμαστεν, εκάμαμεν σου τζαι μιαν υπέροχην αφισσιούδαν στο φότοσσιοπ:
Tζαι αν δεν θέλεις να το κάμεις για μας ή για την γκέη κοινότητα, κάμε το για τον πούρεκκο τον Freddie που σε θωρεί με το βλέμμα του κουταβιού πιο πάνω!!!


Λάβε τζαι σύ μέρος στην μεγαλύτερην Ευρωπαϊκήν ΛΟΑΔ Έρευναν που έγινεν ποττέ που την αρκήν του κόσμου, τζαι δώκε φωνήν στην LGBT κοινότηταν της Κύπρου! Μεν αντραπείς, να χαρείς! Πε τα ούλλα όπως σου φκαίνουν... Η γνώμη σου μετρά τζαι πρέπει να μας δώκεις τζαι συ τα φώτα σου! Πρέπει ούλλη η Ευρώπη να ακούσει τι έσσιεις να πείς! Μεν αφήκεις τίποτε πίσω!


Η Ευρωπαϊκή ΛΟΑΔ Έρευνα συλλέγει τις εμπειρίες σου ως λεσβία, γκέι, αμφισεξουαλικό ή τρανς άτομο εφόσον είσαι πάνω που τα 18 τζαι ζιείς στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ή την Κροατία).


Η έρευνα διεξάγεται από τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι εντελώς ανώνυμη και είναι διαθέσιμη online μέχρι το τέλος Ιουνίου 2012 δαμέ. Το ερωτηματολόγιο μπορείς να το συμπληρώσεις σε όποιαν ευρωπαϊκήν γλώσσα θέλεις.

Θέλεις περίπου 20 λεπτά να την συμπληρώσεις (εμείς εποσπάσαμε την στο τεταρτάκι) τζαι οι απαντήσεις σου εννα βοηθήσουν πραγματικά να αποτυπωθούν τζαι να κατανοηθούν καλλύττερα οι εμπειρίες, απόψεις τζαι ανάγκες των ΛΟΑΔ ατόμων. Τα αποτελέσματα εννα συνδράμουν στην ανάπτυξη πολιτικών ίσης μεταχείρισης των ΛΟΑΔ ατόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση τζαι εννα καθορίσουν την ατζέντα τους για τα επόμενα χρόνια.

Τούτο σημαίνει ότι βάσει των αποτελσμάτων, οι υπεύθυνοι στην Κύπρο τζαι στην Ευρώπη εννα μπορέσουν να χαράξουν καλλύτερα την πολιτική τους τζαι να δημιουργήσουν ένα σχέδιο δράσης που θα υποστηρίξει την ΛΟΑΔ κοινότητα ώστε να ζει τζαι να εκφράζεται σε ένα περιβάλλον χωρίς διακρίσεις.

Σε περίπτωση που βαρκέσαι να την συμπληρώσες τωρά, εννα αφήκουμε τζαι το banner που θωρείς στα δεξιά σου πας την σελίδαν μας ως το τέλος του Ιούνη, για να κλικάρεις πάνω όποτε έσσιεις ώρα! Τζαι spread the word!!!

Αν πάλε είσαι στρέητ τζαι εν μπορείς να συμπληρώσεις την έρευνα αλλά θέλεις να βάλεις τζαι συ το λιθαράκι σου για την ισότητα, εν πολλά εύκολο! Μπορείς να βάλεις το μπάννερ της έρευνας στη σελίδα σου (τζαι αν δεν ξέρεις πως, ρώτα μας!), ή να λινκάρεις τούντο ππόστ στο μπλόγκ σου!

Η βοήθεια σας εν πολύτιμη!!!

P.S: Aν ήταν πολλές οι πληροφορίες τζαι βαρκέσαι να δκιαβάσεις, just do it for Freddie!!!