July 11, 2012

Γίνε κι εσύ...


...ΛΟΟΥΤ! (ΛΟΑΤ)


Για τους ακόλουθους λόγους:

  • Αορατότητα υφιστάμενων κατόχων της θέσης στο πληθυσμιακό πλέγμα
  • Μετανάστευση προκατόχων της θέσης σε πιο εύκρατα κλίματα
  • Απόρριψη θέσης από υποψήφιους συνεργάτες λόγω αλλαγής διακόπτη από lesbian σε straight
  • Προσευχές, επίκληση στο συναίσθημα, και πρόκληση τύψεων σε υποψήφιους συνεργάτες από τους κύκλους Ανταγωνιστικού Σεξουαλικού Προσανατολισμού (ΑΣΠ)
  • Απόρριψη θέσης από υποψήφιους συνεργάτες λόγω καλύτερου εργασιακού πακέτου που προσφέρεται από ΑΣΠ (δυνατότητα γάμου, και ως εκ τούτου: [ισχύουν υπό προϋποθέσεις: επίδομα γάμου, εργασιακή άδεια προ-, κατά τη διάρκεια, και μετά- γάμου], δυνατότητα υιοθεσίας, άδεια μητρότητας, κοινωνική αναγνώριση, μη-κοινωνική κατακραυγή, αυτόματη διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων, αυτόματη άδεια επίσκεψης σε νοσοκομεία, αυτόματη άδεια συνεπιβίβασης σε ασθενοφόρα, αυτόματη πρόσκληση σε οικογενειακά φαγοπότια και λοιπές συγκεντρώσεις, αποφυγή φόβου απώλειας εργασίας, αποφυγή βίας, αποφυγή διακρίσεων)

η Λεσβιακή Κοινωνία Κύπρου ψάχνει να στρατολογήσει ενδιαφέρεται για συνεργασία με κοπέλες κάθε ηλικίας και περιγραφής, για πλήρωση κενών θέσεων της τάξεως του 2 εως 5% του πληθυσμού.




Προφίλ Υποψηφίου


Είσαι γυναίκα, ευκολόπιστη και επιρρεπής σε ξενόφερτες "δυτικές" ιδέες. Σε ενδιαφέρει η επέκταση του κοινωνικού σου κύκλου και η απόκτηση νέων εμπειριών. Επιθυμείς τον εμπλουτισμό του υφιστάμενου βιογραφικού σου και σε εξιτάρει η προοπτική του να δουλέψεις σε ένα πολυποίκιλο περιβάλλον που θα σου προσφέρει πληθώρα ευκαιριών ανέλιξης. Είσαι ενθουσιώδης, ομαδική παίκτρια και ευέλικτη. Σου αρέσουν προκλήσεις, δρας με επαγγελματισμό και αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία και δυναμισμό. Είσαι οργανωτική, υπεύθυνη και διαθέτεις ευχάριστη προσωπικότητα. Σου αρέσουν τα ταξίδια και ίσως ενδιαφέρεσαι εργαστείς μαζί μας ως Συνεργάτης Εξωτερικού.


Που άκουσες για μας:


Στα πλαίσια του καλύτερου δυνατού μάρκετινκ της Λεσβιακής Κοινωνίας Κύπρου, είναι σημαντικό για μας να ξέρουμε εάν οι τεχνικές στρατολόγησης μέθοδοι πρόσληψης που χρησιμοποιούμε έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Παρακαλώ σημειώσατε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:


Αποφάσισα να γίνω και γω λεσβία επειδή:

[ ] Mου το επέβαλε το εκπαιδευτικό σύστημα: Παρακολούθησα σχολικό μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (Κεφάλαιο “Τι είναι ομοφυλοφιλία και γιατί πρέπει να σέβομαι την διαφορετικότητα”)

[ ] Μου το επέβαλαν τα ινδάλματα μου: Κάποια που θαυμάζω πάρα πολύ (ηθοποιός, τραγουδίστρια, πολιτικός, τιβί περσόνα) είναι ομοφυλόφιλη

[ ] Μου το επέβαλε η αισθητική μου: Είδα δύο γυναίκες στον δρόμο να φιλιούνται, διερωτήθηκα τι ακριβώς κάνουν και επέλεξα να γίνω λεσβία επειδή μου άρεσε το θέαμα.

[ ] Μου το επέβαλαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: Είδα μια ομοφυλόφιλη χαρακτήρα σε σειρά στην τηλεόραση.

[ ] Μου το επέβαλε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης: Είδα στην τηλεόραση σποττττάκι προώθησης του σεβασμού στην διαφορετικότητα.

[ ] Μου το επέβαλε η κοινωνία: Νοιώθω πως πρέπει να ακολουθήσω τις μόδες που έρχονται στο νησί μου απο το εξωτερικό.

[ ] Μου το επέβαλε η δύναμη των πολλών: Παρακολούθησα συζήτηση για την ομοφυλοφιλία και αφού κατάλαβα πως δεν είναι κάτι κακό σκέφτηκα να γίνω και γω λεσβία.

[ ] Μου το επέβαλε ο κοινωνικός μου κύκλος: Έχω μια φίλη ομοφυλόφιλη.

[ ] Μου το επέβαλε η περιέργεια μου: Άκουσα πως το σεξ μεταξύ γυναικών είναι πολύ χότ και παρόλο που δεν έλκομαι καθόλου από γυναίκες έγινα λεσβία για να το εξακριβώσω.


Προφίλ Θέσης:

Είδος: Full-time (εργασία πλήρους απασχόλησης)

Ωράριο: 24 ώρες την ημέρα, 7ήμερο.

Πόλη/Επαρχία: Παγκύπρια

Μισθός: Ανάλογος των προσόντων.


Καθήκοντα επιτυχούς υποψήφιας: Θα επιλέγεις να δρας ως ομοφυλόφιλο άτομο. Θα επιλέγεις να έλκεσαι απο γυναίκες.


Υποχρεώσεις επιτυχούς υποψήφιας: Θα επιλέγεις να ανήκεις σε μιαν περιθωριοποιημένη μειονότητα. Θα επιλέγεις να φοβάσαι. Θα επιλέγεις να γίνεσαι στόχος διακρίσεων, κοροϊδίας, βίας, εξευτελισμού. Θα επιλέγεις να θεωρείσαι αφύσικη, ανώμαλη, αμαρτωλή, άσωτη, άρρωστη, παιδεράστρια, ανίκανη (και επικίνδυνη) να γίνεις μητέρα. Θα επιλέγεις να στερείσαι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Ως εκ τούτου ίσως να επιλέγεις να κρύβεις την επιλογή σου.


Σημείωση για Συνεργάτες Εξωτερικού: Πλήρωση της παρούσας θέσης ίσως να σημαίνει απώλεια ζωής.


Πρόσθετα Καθήκοντα: Με τυχόν προαγωγή, ίσως σου ζητηθεί απο την Λεσβιακή Κοινωνία Κύπρου να στρατολογήσεις προσλάβεις την αντικαταστάτρια σου.

Επιπλέον Μπόνους Θέσης: Διπλασιασμός γκαρνταρόμπας (προϋπόθεση: να είστε το ίδιο size με την σύντροφο σας).

Λοιπές Σημειώσεις: Προηγούμενη απόρριψη από το ανδρικό φύλο, έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας με άντρα, κοντό μαλλί, προτίμηση στα παιχνίδια με στρατιωτάκια στην παιδική ηλικία, κλίση σε οποιοδήποτε άθλημα, κκάζουαλ ντύσιμο, απουσία ψιλοτάκουνων από την ντουλάπα σου, εθισμός σε ναρκωτικές και λοιπές εξαρτησιογόνες ουσίες, επιθυμία πολλαπλών σεξουαλικών συντρόφων ή χαλαρότητα ηθών, απομάκρυνση από την οποιαδήποτε θρησκεία, επιθυμία πλήξης αξιοπρέπειας οικογενειακών προσώπων και επιθυμία προσβολής της αισθητικής τρίτων είναι επιθυμητά, αλλά όχι απαραίτητα προσόντα.


Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω σχολίου.


Με εκτίμηση,


Η Marmite της KillaFlava

Λεσβιακή Κοινωνία Κύπρου (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού).


Υ.Γ: Η παρούσα ανάρτηση είναι αφιερωμένη στον Μάριο Ματσάκη.

Υ.Γ 2: Προς αποφυγή παρεξήγησης, η λέξη "επιλογή" χρησιμοποιείται με πάσαν ειρωνία

13 comments:

  1. pliro tin thesi poreite na epikoinonisete mazi mou meso mail :P xexexexe

    ReplyDelete
    Replies
    1. efkaristoumen gia to endiaferon, exete kai kapoion meso gia proothisi tis aithshs sas h tha perasete gia proswpiko interview?:P

      Delete
  2. μόλις επροστέθην στο μποξ-φάιλ που πάει μαζί μου στες τελεοράσεις :)

    ReplyDelete
  3. Please en na to stilete tou Matsaki?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah :) in an ideal world en tha xreiazetoun kan na to grapsoume.. kai den tha eixe autes tis apopseis !

      Delete
  4. ο ματσάκης αποκλείεται να καταλάβει την ειρωνεία!

    Blog Skepseon, επρόλαβά σε! εξεδήλωσα πρώτη ενδιαφέρον! είμαι τζιαι άνεργη! εξάλλου εσύ εν πληρείς τες προδιαγραφές!

    ReplyDelete
    Replies
    1. en polles oi theseis, don't worry.. eshei arketes gia mexri je to 10% tou plithismou... sas efxaristoume gia to endiaferon - h aithsh sas tha proothithei sto katallilo tmima :P

      Delete
  5. Replies
    1. efkaristoumen para polla gia to support sou Ouf!!!

      Delete
  6. Υποκλίνομαι.

    Καλή συνέχεια στον δρόμο σας.

    ReplyDelete
  7. χαχαχα άψογο!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστούμε kaisi:)) (marmite apo akyro pc)

      Delete