August 5, 2012

Interview with a Blogger

Έχοντας προσφάτως ανακαλύψει την τασσιηνόπιττα το blogging, το εν λόγω “ψηλό και κατακόρυφο κυκλικής διατομής υποστύλωμα” αποφάσισε να υποστεί το μαρτύριο του Σήκρετ Πίκου-Απίκου. Αντάν τζι’αρκέψαν οι κρυφοί ανέμοι τζαι εφυσούσαν, τζαι ήρτεν το ήμεηλ, μαθαίνουμε πως εννα πιάμεν συνέντευξη από:



....την Κολόνα!


Τζαι έτσι αποφασίσαμεν να στήσουμεν το κατάλληλο σκηνικό για να ξαναζήσει το πανελλήνιο την ανεπανάληπτη πάsh-συνέντεξη Αννίτας Πάνια – Πάσσαρη.


Εκάμαμε λοιπόν ούλλη την σωστή προετοιμασία: Εβάψαμε τους τοίχους κάτασπρους, εβάλαμε στη μέση του δωματίου ένα μεγάλο μεταλικό τραπέζι, το απαραίτητο gong της κυρίας Πάνια, τζαι 3 άβολα σκαμπό, τζαι ετοιμαστήκαμε δεόντος για να παίξουμεν “good cop-bad cop”. Είμαστεν δκυό άρα πόσον δύσκολον να ήταν το έργον του ανακριτή;


Ελογαριάζαμεν χωρίς τον ξενοδόχον όμως! Μέσα που πολλαπλές επισκέψεις στο μπλόγκ της, αρκέψαμεν να την μαθαίνουμεν (όσον γίνεται), τζαι εκαταλάβαμεν πως τζείνη η περιγραφούδα που δια στο “About me”, εν μπορεί να χωρέσει την προσωπικότηταν της μέσα. Για τούτον τον λόγο αποφασίσαμεν να αλλάξουμεν τροπάριο, τζαι να ετοιμάσουμεν ένα έτσι πιό… life-style κομμάτι. Τζαι εκαταλήξαμεν στο κουίζ!


Πάμεν να δούμεν πως τα επήεν η Κολόνα μας!


ΚΟΥΣΚΟΥΣ (προσωπικό σου - 5 βαθμοί)

1. Είσαι "φανερή" μπλόγκερ; Έχεις αποκαλύψει την ύπαρξη του μπλόγκ σου σε γνωστούς/φίλους/συγγενείς; Γιατί ΝΑΙ/ΟΧΙ;


Είναι προφανές ότι δεν είμαι "φανερή", με την έννοια του είμαι η Αντωνία Αντωνίου και έχω το τάδε μπλογκ, αλλά επειδή συνειδητά ανεβάζω τις τούρτες που φτιάχνω τις οποίες γνωστοί και φίλοι βλέπουν και μετά τσακίζουν και επειδή στην Κύπρο ζούμε, βάζω στοίχημα ότι ένα δυο άτομα, θα έχουν ηδη καταλάβει ποια είμαι και δεν με χαλά. Άρα δεν είμαι και εντελώς "ανώνυμη". Το μοναδικό άτομο ωστόσο που εγώ η ίδια έχω αποκαλύψει την ύπαρξη του μλπογκ μου, είναι ο Στύλλος του Σπιτιού μου. Επίσης έτυχε να γνωριστώ και με 2-3 άτομα της μπλοκοσφαιρας, με αφορμή τη δημιουργία του μπλογκ, άρα ξέρουν ποια είμαι. Δεν μπορώ να πω ότι επι σκοπού δεν το αναφέρω στον κύκλο μου, αλλά επειδή ούτως ή άλλως κάποιους φίλους τους πρίζω και με θέματα που καταπίανομαι στο μπλογκ, δεν μπήκα στη διαδικασία να τους ενημερώσω. Προτιμώ να με ανακαλύπτουν και αν με γουστάρουν να με διαβάζουν και όχι να με διαβάζουν απο ενδεχόμενη περιέργεια ή ακόμη και υποχρέωση. Η αλήθεια είναι ότι προχώρησα στη δημιουργία μπλογκ για να δείχνω τις τούρτες μου, τα υπόλοιπα προέκυψαν στην πορεία... Βασικά, χαλαρά. Αύριο μεθαύριο μπορεί να βαρεθώ και απλά να μη ξαναγράψω. Μπορεί όμως και να μου μείνει το χουι.


Δαμέ θα σου βάλουμεν full-marks, πέρκει σε καλοπιάμεν τζαι δεν σταματήσεις να γράφεις! 5 πουά from MarmiteKilla.


2. Πώς πίνεις τον καφέ σου και τι περιλαμβάνει το πρωινό σου;


Πε μου, μα είσαι κανένας που τους φίλους μου τελικά; Τι εν τούτη η ερώτηση;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως πίνω τον καφέ μου. Κάποτε όλο γάλα, κάποτε σκέτο μαύρο, κάποτε με ζάχαρη και λίγο γάλα, κάποτε σκέτο με λίγο γάλα.

Ναι το ξέρω, είμαι πολύ σταθερό άτομο.


Τι εννοείς τι εν τούτη η ερώτηση; Επροτίμας να σε ρωτήσουμε ποια εν τα αγαπημένα σου κορνφλέηκς; Επειδή ήταν τζαι τούτη μέσα στην λίστα με τις υποψήφιες ερωτήσεις, α!! Το λοιπόν παρόλον που εν πολλά παραδκιάνταλο το ότι εν ηξέρεις πως πίνεις τον καφέ σου, άρεσεν μας ο τρόπος που το τεκμηρίωσες τζαι γιαυτόν εννα σου βάλουμε 4!


3. Κέρδισες στο BINGO μια δωρέαν πλαστική εγχείρηση. Ποιο σημείο του σώματος σου θέλεις να πλαστικοποιήσεις;


Αν το έβρεις, κερδάς μιαν τουρτα για bachelor or hens night που θα φτιάξω εγώ και θα έχει θέμα ανάλογο! Άνακάτωσε το μπλογκ μου και βρες σχετική ανάρτηση. Για να σε βοηθήσω είναι το δημοφιλέστερο ποστ! Αναρωτιέμαι γιατί.....


Αμμάναμου εννοείται εννα σου βάλουμεν φούλ μαρκς αφού έσσιει τζαι έτσι δελεαστικό δώρο! Μα επειδή εφαράσαμεν που το πόσον δημοφιλές ήταν το συγκεκριμένον ππόστ, γιαυτόν σε ερωτήσαμεν…. Ίσσιαλλα να κερτίσει το bingo σου τζαι να περάσει τζαι ο νόμος για το σύμφωνο συμβίωσης για να πιάμεν τζαι την τουρτούδαν δώρο! It’s a win-win situation!!:) 5 points!


4. Είσαι σχετικά νέο μέλος στην μπλογκοσφαίρα. Έγραφες και σε άλλες μορφές πρίν το μπλόγκ;


Η κυρία Πηνελόπη, η δασκάλα μου της έκτης δημοτικού εθκιάβαζε πάντα τις εκθέσεις μου στα άλλα καημένα μωρά. Στην τρίτη Λυκείου έπιασα τζιαι ένα βραβειούδι για γραφή.

Στη σύγχρονη εποχή μας, όλη μέρα γράφω στη δουλειά μου...


Όπα, εδώ είμαστε! Αλλό λλίο να φκάλουμεν λαυράκι (βλέπε τι δουλειά κάμνεις) που τούτη την random ερώτηση! 5 πόντους για μας για το δημοσιογραφιλλίκκι μας, 5 πόντους για σένα για το βραβείο στην γραφή, τζαι 5 πόντους για την κυρία Πηνελόπη που εκατάλαβεν το ότι το’χεις με το γράψιμο! 15 points!


ΤΑΞΙΔΙΑ (special edition εποχιακό - 10 βαθμοί)

1. Αν ανοίξουμε τη βαλίτσα σου σε ένα από τα ταξίδια σου, τι θα βρούμε μέσα;


Μάλλον ότι έχει και η δική σου: Μαχαίρια, χειροπαίδες τέτοια πράματα...


ΚΚουχχούμ!!! Έλα ένα δεκαράκι μέσα σε φακελλούδι, τζαι ας μεν το συζητήσουμεν περεταίρω.. 10 πόντοι!


2. Αν σου δινόταν η επιλογή μεταξύ ενός ταξιδιού στο φεγγάρι ή του γύρου του κόσμου ποιο θα επέλεγες και γιατί;


Στο φεγγάρι πήγαν και ήρθαν και μόνο ξεραίλλα βρήκαν, απ' ότι κατάλαβα. Ο δικός μας ο πλανήτης μοιάζει πολύ πιο όμορφος. Άν φανώ τυχερή και γνωρίσω έστω και ένα μεγάλο μέρος του, γιατί πέραν της Ευρώπης και μιας άλλης Ηπείρου δεν έχω πάει στον υπόλοιπο, τότε μπορεί να σκεφτώ να ταξιδέψω και στο δορυφόρο του.


Δαμέ χαλάς μας τα! Ήταν πολλά ορθολογιστικός ο τρόπος που απάντησες, τζαι παρόλον που έσσιεις δίκιο μέσα στην λογική σου, εμείς εν σε θέλουμεν προσγειωμένη!! Get ready for lift-off!! 8 points!


ΚΡΙΣΕΩΣ (Για δυνατούς παίκτες - 20 βαθμοί)


1. Έχεις ναυαγίσει σε κάποιο ερημικό νησί. Ποιος/α θα ήθελες να είναι "συγκάτοικος" σου;


Στύλλος του Σπιτιού μου for ever and ever! Μπορεί να ακούγομαι ρομαντική, αλλά για να τον παντρευτώ, σημαίνει περνώ καλά μαζί του, ξέρω τον τζιαι ξέρει με. Δεν θα το διακινδύνευα να σκυλοβαρεθώ με τον Κλαιβ Οουεν (αρρενωπός ηθοποιος με κάτι μάθκια γιάμικα, τον οποίο λυσσιώ, όπως κάποιοι παντρεμένοι άντρες μπορεί να λυσσιούν τη γκόμενα του Ρονάλτο του παίκτη - respect Irina.)


20 πόντους για την απάντηση τζαι άλλους 20 για τον Κλάηβ -eye candy- Owen (*σλούρπ*) 40 points!


2. Η ώρα της κρίσης έφτασε!!! Πατώντας το μπλέ κουμπί σώζεις την οικογένεια σου.

Πατώντας το κόκκινο κουμπί σώζεις τον κόσμο. Ποιο θα πατήσεις;;; 5..4..3...2.........1............!!!


Κόκκινο. Στον κόσμο ανήκει και η οικογένειά μου.

Τζιαι μεν μου τα αλλάξεις, Α! Να κάμνεις τες διευκρινήσεις σου στην ερώτηση. Τωρά ετέλειωσε.


Εβάλαμεν στοίχημα για τούτην! Η Killa ήβρεν το επειδή έλεεν πως εννά απαντήσεις κόκκινο τζαι να συμπεριλάβεις την οικογένεια σου, τζαι η Marmite έλεεν πως εννά απαντήσεις κόκκινο επειδή ο κόσμος εν πιο μεγάλος που τις προσωπικές χαρές… Άρα χάνουμεν τους 5 πόντους μας που πρίν επειδή η Μάρμαητ απάντησεν λάθος, τζαι εσύ πιάνεις 100 επειδή η απάντηση σου εν η πιο συμφέρουσα επιλογή!


Σύνολο: 187 πόντοι (με πολλά πρόχειρα μαθηματικά, μπορεί να εν τζαι λάθος αλλά who cares, you still win!!!)


Το δώρο σου:



Καλή διαμονή στην Patagonia!!!!!


Με εκτίμηση,


Η KillaFlava και η Marmite της

28 comments:

  1. Ε Μα όχι! Μόλις εξαποστειλα τους ξαφνικους μουσαφιριδες μου, έκαμα το μπανιουδι μου τζιαι είπα να ππεσω, άνοιξα όμως τζια το iPad να ποσκολιστω περκει με πάρει ο ύπνος πιο νωρίς, τζιαι τσουπ, οι κορουδες μου!

    Κόρη κορουδες! Αρκισετε αλλα εγραψετε! Με τη βοήθεια μου φυσικά! ;))

    Επειδή εγελασα πολλα με τις ερωτήσεις σας τζιαι με τα σχολια σας τωρα, αλλα τζιαι επειδή είσαστε χουβαρτινες στους βαθμούς, θα σας καμώ που μια τούρτα στην κάθε μια!

    Πέραν της πλάκας όμως σας λέω με το πιο σοβαρό μου ύφος, ότι εύχομαι απο καρδιας μια μέρα, να μπορειτε να μου ζητήσετε τούρτα γάμου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κολόνα!! Μάναμου ρε επεράσαμεν τέλεια με τις απαντήσεις σου τζαι εδιασκεδάσαμεν πάρα πολλά την "απομαγνητοφώνηση" της συνέντευξης σου!! Εφύραν μας τα σχόλια σου σαν απαντούσες! :)))

      Εχαρήκαμε πάρα πολλά για την γνωριμία!!

      Και σοβαρά.. εσυγκίνησε μας πάρα πολλά η τελευταία γραμμή του σχολίου σου... it means a lot to us να ξέρουμε ότι έχουμε την συμπαράσταση σας :D

      Delete
  2. Αν το ήξερα οτι είσhεν δώρο ταξίδι ηταν να κανονισω να πιασετε συνεντευξη που μένα!!
    Εμπειραζει χαλάλι της Κολόνας που το εκερδισεν γιατι ήταν απολαυστικοτατο ποστ! :))))

    Υ.Γ. Στις τουρτες αναλαμβάνω βοηθός παρα τη Κολόνα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ατε καλέ που θα αρκεστείς στη βοηθό. Ισότιμοι ρόλοι να είμαστε δίκαιοι!

      Τζιαι αν η GnostiAnonimi θέλει, μπορεί να μπει στο team.

      Delete
    2. Να μπει αλλά επειδη εν θωρω να εσhει μπλογκ, παρακαλώ να στειλει βιογραφικο! χαχαχαχα

      Delete
    3. En na to fero mazi mu sto meeting mas. :P

      Delete
    4. Πρασινάδα, once more ευχαριστούμεν που διοργανώνεις ένα υπέροχο ηβέντ τζαι που μας διάς έτσι ευκαιρίες να γνωρίζουμεν άλλους μπλόγκερς!

      Μπαη δε γουέη είμαστεν τζαι μείς μέσα για την επιχείρηση! Τζαι αρέσκει μας το κκόνσεπτ ισοτιμίας της Κολόνας!! :)

      Delete
    5. Once more παρακαλουμε! :)

      @GnostiAnonimi
      Δεχτό!! :)) Νομιζω το μονο που μας λειπει εν το κεφάλαιο! Ως τζαι για την λάντζα εν να εβρουμε υπάλληλο!

      Delete
  3. Ginete tin epomeni fora pu tha katso eksetasi na ti vathmologisete esis? Pleeeeaaaaseeeee :)
    Aresan mu polla i erotisis kriseos k i apantisis tis kolonas :P

    ps: thelete na anniksume kanena zaxaroplastio ulles mazi? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα γνωστή :) όποτε θέλεις βαθμολογούμεν σε... ;) αν και ξέρεις το ήδη πως είσαι δεκαράκι εσύ!

      Delete
  4. θέλω και εγώ τούρτα που τα χεράκια σου!!

    συγνώμη αλλά στην ερώτηση 5 τι εννοείς η βαλίτσα σου έχει μέσα μαχαίρια???
    επήρες το s&m σε άλλο επίπεδο!

    απολαυστική συνέντευξη:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δηλαδή αν στην 5 απαντούσα το μαγιό μου τζιαι τες άσπρες κλάτσες του Στύλλου του Σπιτιού μου, ήταν να έσhει παραπάνω άξιον! όχι πως έχει δηλαδή, γιατί επιμένω, αλλά λέμε τώρα...

      Delete
    2. ναι η αλήθκεια τζαι μείς εζαώσαμε λλίο με την απάντηση σου... εψάρωσες μας! :P

      Delete
  5. Grrrrr ethkiavasa kamposes sinentefxeis tzai ezilepsa polla! Ekama pouza! Ego giati den esimmetixa? En esteila email mallon a? Pantos eixa ennoia to email mou exihasa oti eprepe na steilo ego prota :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh! I am so sorry ρε...εν το ηξερα...Ενομιζα επειδη εν εστειλες εν μαλλον γιατι εν εμπορουσες. Νεξτ τάιμ! :)

      Delete
    2. Ε ΜΑΑΑ!!! Τιμητικά διούμεν σου ένα δεκαράκι επειδή είσαι τζαι η εμπνεύστρια πίσω που το Σήκρετ Πίκος!! :))

      Delete
  6. den katalambainw tipotaaaaaa
    http://www.youtube.com/watch?v=3wDGsf5KzEA
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ Δεν καταλαβαίνω τίποτα 1972 www golttv gr

    ReplyDelete
  7. clive owen yiam

    μα δε την κολονίτσα ιντερβιου!! αποκαλυπτικότατη! αμαν του γιουτα του δημοσιογραφου ολάν

    ReplyDelete
    Replies
    1. yum indeed!!! *trexoun salia...*

      :) welcome ms Kiddo!

      Delete
  8. kwdikos da vinci 'h kwdikos nikhta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.youtube.com/watch?v=roVQLBO2LgQ

      Delete
    2. http://www.youtube.com/watch?v=roVQLBO2LgQ
      einai to Mixalis Rakintzis - SAGAPO video clip ?

      Delete
    3. yiati en to anoigeis na deis? :) (marmite)

      Delete
    4. aploustata exw kapoio problhma gia na to anoi3w den nomizeis,gia na se pwtw!!!!

      Delete
    5. nai okkey... no need to be rude omws... en kwdikos je to video opws kai to arxiko minima..

      Delete
  9. χαλόοοοοου κορούδες! που είσαστε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) desposini mas!! eto, epokatsamen.. eipamen gia allagh simera na grapsoumen katitis:P hope you are well!

      Delete
    2. έτο εν παρακάλια που εθέλετε! :)

      Delete