December 21, 2012

It's the end of the world, Secret Santa editionΑγαπητή Σήκρετ Παραλήπτρια,

Εχαρήκαμεν πολλά που μας είμαστεν οι secret santas σου, επειδή παρόλον το απειροελάχιστο (κκούχχου κκούχχου) χάσμαν  ηλικίας που μας χωρίζει που σένα, στην μπλογκοσφαίρα ζούμεν βίους παράλληλους! Αρκέψαμεν περίπου τον ίδιον τζαιρό να γράφουμε, τζαι έσσιει στιγμές που σε δκιαβάζουμεν τζαι εν σάννα δκιαβάζουμεντα teenage ημερολόγια μας. (Ναι, τον τζαιρό μας εβουττούσαμεν το φτερό μέσα στο μελάνι τζαι εγράφαμεν πάνω σε κόλλες τις σκέψεις μας…). Δηλαδή παράλληλα με μας γράφεις τις παλιές μας σκέψεις, how cool is that? (Λαλείτε το άραγεσσου το “cool” τζαι εσείς, οξά φαίνεται σας όσο αστείο φαίνεται σε μας το “groovy?”). Πέρα που τούτον, τζαι συ γράφεις σχεδόν όσον αραιά γράφουμεν τζι εμείς, πράμα το οποίο εκτιμούμε πάρα πολλά, επειδή you make it seem normal!

Το λοιπόν αγαπητή μας, ήρτεν η ώρα για τα δώρα σου!!! Μιας τζαι αύριο έρκεται το τέλος του κόσμου, εσκεφτήκαμεν πως το πρώτο τζαι πιο σημαντικό πράμα που πρέπει να σου χαρίσουμε, εν τούτο:Τούτο το γιαούρτι, με ημερομηνία λήξης μέσα στο 2013, εν το εισητήριον σου για να γλυτώσεις το επερχόμενον Τέλος! Αφού δεν λήγει αύριο, εν τρανή απόδειξη του ότι δεν γίνεται να τελειώσει και ο kόσμος! Βάστα το μαζί σου at ALL times, τζαι δεν έσσιει φόον!

Σε περίπτωση που τα πράματα δυσκολέψουν όμως, εσκεφτήκαμεν πως εν καλό να σου δώκουμεν τζαι έναν backup plan. Γι’αυτόν ετοιμάσαμεν σου τούτο δαμέ:


 Τούτο το υπέροχο καταφύγιο εν οικολογικά κατασκευασμένο τζαι μπορεί να αντέξει ως τζαι πτώση κομήτη! Τζαι μεν το θωρείς έτσι μιτσικουρί… πουμέσα εν έτσι:
Όπως το μέλιν ένεν; Ως τζαι wifi εβάλαμεν σου!

Φυσικά το καταφύγιο έρκεται με ορισμένα standard “αξεσουάρ” για να μπορέσεις να επιβιώσεις για πολλήν τζαιρό.  Βολεύτου εσύ, τζαι άφηστα ούλλα πάνω μας!

Διψάς; Στο ψυγείο έσσιει...

Τζαι αν είσαι σε άλλη φάση, έσσιει τζαι....
 Αν πεινάς, μεν ανησυχείς, το μενού σήμερα έσσιει....

Για ποσκόλιον εφέραμεν σου….(hope you like pink!)


Εννοείται πως μέσα σε τούτα ούλλα, επρονοήσαμε τζαι έσσιει χώρο τζαι για:
The rest of the Prasinotou Family - Artist's representation

Τζαι αφού σε εξεναγήσαμεν στον κυρίως χώρο, πάμε τωρά στο μέσα δωμάτιο…. Όπου θα βρείς….Ούλλο το cast του Miami Ink!!! Θα καρτερά δαμέ ώσπου να αποφασίσεις, τι tattoo θέλεις, γιαυτό no rush!!!!

Ok, εδείξαμεν σου τα ούλλα....


Ούλλα............ εκτός που μιαν πόρτα…
Άνοιξε την!!!
....
....
....Ο δικός σου συναυλιακός χώρος! Με ‘γειά!! 

Δαμέ μπορείς να καλέσεις όποιο συγκροτημα θέλεις για μιαν πριβέ εμφάνιση! Και φυσικά το κοινό εν included, για τις ώρες που θα παίζεις εσύ!

Σήμερα, μόνο για σενα, η Tarja Turunen μπαίνει στο χρονοτουλάππιν τζαι ξανατραγουδά μαζί με τους Nightwish τούτο το τραγούδι με τα καταπληχτικά lyrics! Έννεν το perfect soundtrack για το τέλος του κόσμου; Να το ακούεις τζαι να καταρρέουν ούλλα! (nooooot!)Αγαπητή μας Πελλαμένη  με όλη μας την καρδιά, ευχόμαστε, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!! Και φυσικά να μεν καταστραφεί ο κόσμος! 

Με εκτίμηση,


Οι Secret Santas σου!
KillaFlava and HerMarmite

7 comments:

 1. Xαχαχαχα Μανα μου ρε! Πολλά κονσιτερέιτ δώρο! Πιάνει με τζαι εμένα λιο μέσα...περκει μου μείνει κανένα γαλατάκι Χαραλαμπίδη τζαι 1-2 φανς που το κοινο!!

  Καλές γιορτές κοπέλες τζαι να περάσετε όμορφα! :)))

  ReplyDelete
 2. Ουάοοοοοοοοοοοοοοο εν τέλειο!!!!! Θενξ γκάιζ!!!!! To be honest, εν επερίμενα να ήταν τόσο πετυχημένο το δώρο μου! Το ροζ μπάσο εν τέλειο! Θα το χρησημοποιώ στις συναυλίες μου στις οποίες εννοείται είσαστε όλοι καλεσμένοι VIP!!
  Ευχαριστώ και πάλι!! :D
  (By the way, το cool χρησιμοποιώ το συνέχεια, ελπίζω να μεν σαχλό σαν το groovy :P)

  ReplyDelete
 3. εν τέλειο το σπιτάκι!!!
  εγώ εννά είμαι μες τους fans πάντως!

  ReplyDelete
 4. Άμα τι τέλειο δώρο!!!
  Πάντως εγώ εν βλέπω κανένα ηλικιακό χάσμα, η Πελ λιο πιο ώριμη που την ηλικία της, εσείς λιο που είσαστε παιδιά στην καρδία, εξάλλου σιγά που σας εφάν τα χρόνια.
  Πάντως Πελ αν ψάχνεις συγκάτοικο να σου στείλω το σι-βι μου, εν είμαι καθόλου κρίππι άι προμις!

  ReplyDelete
 5. Nice crib :p Groovy bass looks like a bass that bootsy collins would use :p Merry Christmas to all of you...The end of the world is not here :p

  ReplyDelete
 6. kamnete tzai dwrean diafhmhseis?

  ReplyDelete