February 14, 2013

Secret Pikos Apikos: Anti-Valentine's edition


Εχαρήκαμεν ιδιαίτερα που ήταν να πιάμεν συνέντευξη που την συγκεκριμένη μπλόγκερ, επειδή εν μιλούμεν για μιαν απλήν μπλογκερ... Μιλούμεν για μιαν celebrity ολκής στην κυπριακήν μπλογκόσφαιρα! Η εν λόγω κορούδα που μας έππεσεν στον δεύτερο γύρο του spanish inquisition Secret Πίκος Απίκος:
  •  Eν τόσο παλαίμαχη μπλόγκερ, που το Personal Profile της έσσιει 2 versions!! 
  • Το pop-up dialogue του Αρχείου με τις αναρτήσεις της, πιάνει 3 οθόνες 15-ιντζου λάπτοπ και βάλε.. πρέπει να κάμεις scroll 3 τζαι 4 φορές για να φτάσεις στην αρκή!  
  • Tον τζαιρό που εξεκίνησεν να γράφει πέρκει να είσσιεν dial-up σύνδεση!
  • Τελεί, όπως τζαι μεις, υπο μόνιμην αναζήτησην της τέλειας σιεφταλιάς! Τι πιο ρομαντικό κι ονειροπόλο, τέθκοιαν μέραν! 
  • Όποιο τζαι να εν το θέμα της ανάρτησης της, ακόμα τζι όταν περιγράφει ήνταλος βρίσκουμεν φλεβούδαν για να πιάμεν γιαίμα, καταφέρνει να μας φύρνει που το γέλιον!
Για τούτη την συνέντευξη, είπαμεν να κάμουμεν κάτι απλό, χαλαρό, λιτό τζαι απέριττο... χωρίς φανφάρες, drama, υπερβολές τζαι θεατρινισμούς. Κάτι σαν τούτο δηλαδή:


Λοιπόν, ποιά είσαι κυρία RoAm?!?




(Τα σχόλια μας με μωβ)
Your Day
- Τι σε ξεκουράζει περισσότερο μετά απο μια δύσκολη μέρα;
- Χμμμ κοίτα γενικά εν νιώθω ποττέ κουραση as such. Εν κάμνω τζαι τίποτε χειροναχτικόν αλλα άμαν κουράζουμαι πνευματικά - ας το πούμε -  πιάνω το μαξιλάρι, τυλύουμαι το τζαι τσιριλλώ. Όοοοιιι ρε...
χμμμ θα έλεγα ένας καλός καφές τζαι λλίη μουσική συνοδευόμενη από δκιάβασμα κυπριακών μπλοκς/ twitter εν το στάνταρτ μου.
Ο καφές μου φυσικά αλλάσσει ανάλογα με το μουντ μου. ΛΛίο γάλα, πολλήν γάλαν, 4 τζαι 1/4 σταγόνες γάλα...Γάλα της αγελάδας, γάλα του αμύγδαλου, γάλα ρυζιού, σόγια, βουβαλιού, κατσέλλας ...ούλλα εδοκίμασα τα, αλλά κανένα εν με πείθει. Έτσι καταλήγω συνήθως να τον πίνω μαύρον.  Έκαμεν μου δώρο τζαι μια συμμαθήτρια μου καφέ που το Χάρροντς ομιτζι τζαι omp (oh my prophet), γιιιαααμ.
Αν τζαι τωρά που το λαλείς αν είχα έναν γυμνασμένον παιδίν κάθε νύχτα να μου τρίφκει τα ζινήσια μου τζαι να κάμνουμε βραστό μπανιόυι παρέα θα ήταν το ιδανικό χιχιχι.

Άπειρον ρησπέκτ για την εκτενέστατη ανάλυση του καφέ σου!  Εντελώς συμπτωματικά στον περσινό Πίκο-Απίκο είχαμε ρωτήσει την ερώτηση "Πως πίνεις τον καφέ σου", τζαι παρόλο που θεωρούμε ότι το θέμα του καφέ είναι από τα βασικά του Φενγκ-Σούι, είπαμε να μεν την βάλουμε φέτος για να μεν επαναλαμβανόμαστε! Όπως φαίνεται ήταν καρμικό να απαντηθεί! Άρα εν καρμικό ανήμερα του Άη-Βαλεντάην να χτυπήσει το κουδούνι σου τζαι να μπει μέσα ένας μώρατσος στα μέτρα σου, φορ τρίφτινγκ εντ άδερ αχτίβιτις!;)

- Ποιό προσωπικό σου αντικείμενο δε θα μπορούσες να αποχωριστείς ποτέ;
- Προσπαθώ μα μεν συνδέουμαι με πράματα γιατί που το τζαιρό που μουν μωρό βρίσκω το δύσκολο να πετάσσω τζείνα που εν θέλω / σπάζουν. Έτσι φαντάζεσαι αν άφηνα τον εγκέφαλο μου ελεύθερο ήταν να θελα 2-3 σπίθκια ή εναν κοτσιάτη για να τα φορεί ουλλα τα άχρηστα που θα εσύναα.
Αλλά....σκεφτόμενη τί μου επροκάλεσεν περισσότερον πόνον όταν ενόμισα πως έχασα μπορώ να πω με άνεση ότι αυτόν το αντικείμενο ήταν ο ένας και μοναδικός Mavris, το ipod.
Έσιει 7 χρόνια που χω το ίδιον άηποτ...ο πρώτος Mαυρής ετέζαρεν μετά που 4 χρόνια - όταν ηρτα στο Καμ  - αλλά οι κύριοι στο apple store επκιάν το τζαι είπαν μου ότι αν θέλω μπορούν να μου δώκουν που τζίντα τζιυνούρκα αλλα όχι ,είπα τους, θέλω το ίδιο. Που τον είχα “χάσει” 1 φορά στη Λεμεσό, τελικά ήβρα τον μες τη χωραφκιά δίπλα που το σπίτι της φιλενάδας. Είχα τον πας το αυτοκίνητο τζαι έπαιζε στο δρόμο. Σαν τον  έβαλλα στη τσέντα μου ήρτεν τζαι εφάκκα μου τα παράθυρα, τις πόρτες η Λεμεσιανή παμπίνα να κατεβώ. Αποσυντονίστηκα τζαι απ ότι εκατάλαβα εν είχα προλάβει να τον πακετάρω. Έτσι εκατέβηκα τζαι έππεσε μου μες το χωράφι, μάλλον επειδή ήταν πας τα πόδκια μου. Όταν εκατάλαβα ότι έλειπεν ο μαυρής ήμαστε ήδη στο χάιγουει για Λευκωσία...Έκλαια έκλαια...εν ούλλα μου τα πράματα πάνω στο μαυρή...μπλα μπαλ τζαι τελικά πάμε πίσω για να τον συνάξω που το χωράφι. Ήσιεν εφτζήν που εν τον επίττωσα με το Πεζιούδιν.

[Εδώ να βάλουμεν τζαι μιαν profile pic του Μαυρή σας παρακαλώ.]
Ο "Μαυρής" πίνοντας Μοχίτο στο Roof Garden

Αααχ, λέμε.. άααχ!!! Στέλλουμεν σου τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς καθώς μάλλον έχουμεν τζαι οι δκυό μιαν δόσην (undiagnosed) hoarding disorder.. (Tου στυλ: "Μα γιατί σιόρ να πετάξω το περιτύλιγμαν της τσιχόφουσκας γεύση φράουλα που μου έφερεν ο  κολλητός μου δώρο όταν είμασταν 7 χρονών τζαι επήεν με του γονιούς του στην Νέα Υόρκη;;; You never know when it might come in handy!" [For the record ήταν η πιο ωραία πίσσα που έφαα στη ζωή μου, είσσιε τζαι ένα gooey interior πολλά συναρπαστικό.. Τζαι στα 7 μου είχα στόχο ζωής να πάω στην Νέα Υόρκη για να φέρω ποτζείνες τις πίσσες..] )

Your Surroundings
- Αν στην Αγγλία μπορούσες να βρείς την τέλεια shεφταλιά ή έστω μιαν πίττα σουβλάκια του χαϊρκού θα έμενες εκεί για πάντα;
- Χμμμ εν σοβαρή ερώτηση τούτη....
Νομίζω πως τζαι να μεν έβρω την τέλεια πίττα σουβλάκια the odds are ότι εν να μείνω δαμέ... Ούλλα μου τα ενήλικα χρόνια έζησα τα δαμέ...Εν τραγικό άμαν το σκέφτουμαι. Νομίζω εν ναν πολλά πκιο fulfilling η δουλειά μου, εν να χω decent μισθό...αλλά αναγνωρίζω το ότι όσος τζαιρός τζαι αν περάσει, ο νόστος εν νόστος.
Μάλλον εν έχω απάντηση, γιατί ως γνωστόν τα πάντα ρει, τζαι εν ηξέρω ίντα που να μου αναδόξει μεθαύριον. Προς το παρόν σκέφτουμαι να σύρω έναν PhD απλά τζαι μόνον για να ξαναπάω Λονδίνο σύντομα...γιατί αφού εν να το κάμω που να το κάμω για να γινώ ειδικός = consultant = attending...why not now that i m dying to go back to London. Άρα καταλαβαίνεις, μπορεί τελικά να βαστώ καμήλες μπροστά που τες πυραμίδες τζαι να παίρνω βόλτα τους τουρίστες.
Αναγνωρίζω επίσης πως για συναισθηματικούς λόγους μιαν ημέρα ίσως θαν αναγκαίο να πκιάω τα λιγοστά μου ρούχα που το Τέσκο τζαι το Άστα... τους extrernal disks μου, τα βιβλία μου... τζαι να ρτω πίσω...
Οι γονιόι μου, υπάκουοι στο χρόνο όπως ούλλοι μας, ...σε κάπκοια φάση εν να γεράσουν ( ελπίζω)...
Τζαι επίσης θέλω να με ξέρουν τα κοπελλούδκια των φιλενάδων μου σαν τη ταραμένην θκειαν RoAm παρά σαν την θκειάν που την Αγγλία που φέρνει δώρα τζαι σιοκολάτες.

Εν μπορείς να είσαι τζαι ταραμένη τζαι να μεινήσκεις τζαι Αγγλία; Πάντως σαν συμπάσχουσες που εζήσαμε την περισσότερην που την ενήλικην ζωήν μας εκτός Κύπρου, καταλαβαίνουμεν το σκεπτικό τζαι τους προβληματισμούς σου.. εν όντως δύσκολο να τα ζυγίσεις τούτα ούλλα. Ευχόμαστε να καταλήξεις κάπου που σου αρέσκει πάντως, τζαι προτιμότερο να έσσιει καμήλες τζαμαί παρά γαδάρους :)
- Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν δεν ήσουν Αγγλία που θα ήθελες να ζεις;
Καλάν ρωτάς; Αθήνα and the brains on the rails.
Φυσικά νομίζω ότι τωρά εν θα επήαινα αφκορς...ένεκα δουλειάς...αλλά πάλε έσιει καταπληχτικόν έξω, φαΐν, θάλασσα, βουνά κατάυρα, συναυλίες, ηβέντς... έσιει τζαι όμορφες νύχτες ζεστές που πεθυμώ όπως πεθυμά το βρεφούι το βυζί.
Αλλά πρέπει να δω τζαι την Νέα Υόρκην πριν είμαι σίουρη...εν νεν?

Ναι σίουρα, αφού είπαμεν τζαι πιο πάνω.. στην Νέα Υόρκη εννα βρείς την καλύτερη τσιχλόφουσκα στον κόσμο!! Πάντως εν επήαμεν ακόμα σε τζείντην πλευράν της γης οπότε ούτε εμείς έχουμεν άποψην..  Όσο για την Αθήνα, με έτσι marketing που της έκαμες αλλο λλίο να μας πείσεις τζαι μας να μετακομίσουμε..!
- Γιατί οι Εγγλέζες φοιτήτριες ντύνουνται κουνέλλες τζαι νοσοκόμες όταν βγαίνουν έξω να τα πκιούν;
- Χμμμ ιδού μια διαχρονική απορία...
Κουνέλλες: ίσως για να φαίνονται γόνιμες άρα τζαι έτοιμες να οργώσει κάποιος το χωράφι τους? Ίσως πιστεύκουν ότι τα ψευτικα φκια κρατούν την κρυάδα μακρυά?
Νοσοκόμες...καλαν αυτό είναι προφανές...είναι πρόσκληση για να παίξουν “γιατρούς”.
Επήρα πρωτοβουλίαν τζαι έκαμα έναν σέρβεϊ αυτές τις μέρες δια το θέμαν, τζαι ιδού οι απαντήσεις
95% - για να βοηθώ τον κόσμο - ξέρεις πόσοι πιττωμένοι στρέφουν τζαι χρειάζονται κάπκοια βοήθειαν? Η στολή μου τους κάμνει να ξέρουν που να γυρευτούν για άμεσες πρώτες - και όχι μόνο τςςςς - βοήθειες
3% - Y’ know wha ma dear. im so fooking bored of putting the laauuuundry oan, and all i had was this nurses outfit from last halloween, and ya know whaaa i thought ‘you look hhaaat in this ma darling’ and saaa i put it on.
2% - εχάσαν στοίσιημαν με τες φιλενάδες τους για το πκοια θα γκαστρωθει πκιο γλήορα τζαι τωρά αναγκάζεται να το φορεί ώσπου να γινεί 5 μηνών.

...ό,τι και να πούμε μετά που τούτη την εμπεριστατωμένη επιστημονική ανάλυση του θέματος θα ακουστεί χαζό και θα επισκιάσει το μεγαλείο του πιο πάνω concept... *προσκυνούμεν*

Your Pop Culture
- Αν ήσουν soundrack σε ποια ταινία θα ήθελες να ακούγεσαι;
- Εεεεεε.... Χμμμ... I know! Pulp fiction. Αλλά είμαι biased, γιατί αγαπώ τον dick dale που έκαμεν το γνωστό βέρζιον του Μισιρλόυ. Αν πρέπει να βρω κάτι που να εταίρκαζεν με στοιχεία του χαραχτήρα μου, που πλέον δεν ξέρω πώς ένει, θα ´ηταν κάτι σαν το Σεξ εν δε Σίττι....όιιι ρεεεε. Pulp fiction, pulp fiction for sure.
Αντί σχολίου, είπαμεν να σύρουμεν τον χορό μας:


- Πιστεύεις πως η ζωή σου μπορεί να γίνει σαν το Grey’s Anatomy; (ερώτηση bonus: Δεν είδα ποτε Grey’s Anatomy στη ζωή μου, φτιάξε μου μια εικόνα για να με πείσει να το βλέπω)
- Σαν κάμνουμεν παθιασμένο έρωτα με τον consultant vascular surgeon ( που συνάει λίρα στο private clinic του σάζοντας κιρσούς - τζαι εκέρδισε τζαι τον τίτλο Mr. Hot Surgeon of 2012) χτυπά η πόρτα.
συνάδελφος: “RoAm we must move. Multiple trauma coming from a helicopter crash near Canary Wharf.”
εγώ: ” Oh, is that bankers? let them rot in hell then.“

Φκαίνουμε όμως αναγκαστικά... διότι όπως είπεν και ο Ιησούς Χριστός που νικά (κρίμας που εν παίζει μάππα...ήταν να ήμουν μαζί του γιατί εν νομίζω να ξαναπανηγυρίσω τίποτε με την Ομόνοια), αγαπάτε αλλήλους.
Ως γνωστή chill, it s all gonna be fine, i lead the triage, βάλλω τον καθένα να κάμει που κάτι, τζαι γω πάω στον χοτ μπάνκερ που απλά έσιησεν λλίο τη κκελλέ του.
Επιμένω όμως ότι πρει να κάμει εναν CT κκελλές πριν φύει.
Τζαι τζιαμέ ανακαλύπτουμε ότι έσιει έναν μηνιγκίωμα που εν επήρεν χαπάρι ότι ήσιεν. Κρατούμεν τον μέσα για να του το φκαλλει ο νευροχειρούργος που εν γκέι τζαι έσιει τα με έναν δερματολόγο που τον όροφο 2.
Εννοείται μετά που τούτο θέλει να με παντρεφτεί γιατί έσωσα του την ζωή.
Τζαι εχω να δκιαλέξω μεταξύ του αγγειοχειρούργου τζαι του μπάνκερ....
Τελικά δκιαλέω το χάιγουει, πάω Χίθροου τζαι έρκουμαι Κύπρο. Καμνω ράστα τα μακριά μου σγουρά ατίθασα νιάτα τζαι μαλλιά τζαι γίνουμε χίππισα. Στήννω έναν ττιιππίν μες σε μια λαξιά στο Τρόοδος τζαι κάμνω practise alternative medicine and meditation ohmmmmmm namaste mmmmm.
Και τώρα η απάντηση στην ερώτηση...
Όι εν νομίζω να γινεί ποττέ έτσι. Εγώ εν να γινώ αιματολόγος ντάξειιι? εν να φκάλλω τρεπανάκι τζαι θα φκάλλω τρυπούες πας τα κόκκαλα της λεκάνης τζαι μετα εν να θωρώ χρωματιστά κυτταρούθκια προσπαθώντας να καταλάβω αν ο άλλος πεθανίσκει right here, right now or later. Μετά θα πρέπει να κάμνω break bad news or not. Ε τζαι μετά που τούτο ελπίζω να έχω τζαι κάποια λύση στο πρόβλημα.
Βασικά ελπίζω σύντομα να επανέλθω στον χωρκοϋρικον μου εαυτόν τζαι εν με κόφτει που Γκρέις Ανάτομι lifestyle.

ΟΚ, η Killa που εν πιο fan των γιατρών που την ώρα που ανακάλυψε σε ποιό κλάδο είσαι, συγκρατείται να μεν σου στείλει διάφορα υποχόνδρια ήμεηλς για να κάμετε παρεϊτσα διαδυκτιακές διαγνώσεις... Η Marmite απομακρύνεται λλίον που την οθόνη τζαι προσπαθεί να μεν λιποθυμίσει που mental images όπως "μηνιγκίωμα" (don't even know what that means but sounds icky!!)... Όπως τζαι να έσσιει, ανέβηκες πολλούς πόντους εκτίμησης που εσυμπεριέλαβες στην ιστορία σου ένα θετικό representation ομοφυλόφιλου ατόμου! 

- Dream Concert! Σε ποια συναυλία ήθελες βρέξει shιονίσει να πάεις τζαι εκατάφερες τα τελικά τζι επήες; Σε ποια θέλεις να πάεις στο κοντινό μέλλον, ο κόσμος να χαλάσει;
Καλάν περιπαίζεις με...? Έκλεισα να πάω στη συναυλία του Μάλαμα στη Λευκωσία το πρώτο weekend των διακοπών μου για τα XMAS του 2010...αλλά τα σιόνια εν με αφήκαν...έμεινα Χίθροου αλόπως 2 μέρες μαζί με άλλο 1500 μίζερους. Είχαν σταματήσει ούλλες οι πτήσεις στην μισή Ευρώπη αλόπως. Τελικά επέτασα αντί Σάββατο, Δευτέρα που το Στανστετ θέμας....Δεν μπορώ να σας εξηγήσω την απογοήτευση τζαι την λύπη που ένιωσα...Νομίζω ήταν έναν που τα  turning points της ζωής μου του στυλ : “γάμησε τα...you cannot control anything...εν έχουμεν υπόθεση”.  Μελλοντικήν συναυλία...χμμμ έχω λλίους υπόψην μου πχ. Muse, Alt-J, Μάλαμα (ακόμα να τον δω...), Χάρις Αλεξίου....αλλά νομίζω αν επαίζαν τούτοι ούλλοι μάλλον θα επίλεγα να παώ στην Αλεξίου γιατί αίσχος να μεν επήα σε καμιά συναυλία της. Oh my god, όι... ήρτεν μου τωρά η αναλαμπή...
Εν στους Rolling Stones που θα θελα να πάω αλλά μάνα μου πότε εν να βαστώ τόσες λίρες για να πκιερώσω τζείντα ticket prices τους!?
Αν η ερώτηση ήταν σε πκοια συναυλία θα επήαινες στο παρελθόν που να χαλάσει ο κόσμος, η απάντηση είναι 2 λέξεις. The Doors.

*standing ovation* είπες πολλές λέξεις κλειδκιά μέσα σε μιαν παράγραφο!! Κράτησε μας τζαι μας δκυό θέσεις στους Muse!! (*drool*)
- Ποια είναι η αγαπημένη σου ατάκα αυτή την εποχή;
- Εν έχω ατάκα ρε γιατί εν συναναστρέφουμε αρκετά με κυπραίους για να μπόρω να τες χρησιμοποιώ...Μάλλον εν to excellent, επειδή λαλώ το συχνά στους ασθενής και τους συμμαθητές μου...
Ας πούμε “so mr x why are you here today?”
“oh darling, i woke up this morning and i had some chest pain and my eyes went fuzzy”. Απαντώ εγώ ασυναίσθητα “excellent”. Χαχαχα. Ναι έκαμα το...!

Αχαχα!! Θεϊκό!! Την επόμενη φορά, για το extra creepy factor, μπορείς να το πεις τζαι με ύφος Mr. Burns που τους Simpsons!! 
Κρίσεως
- Πίσω απο την Κουρτίνα Νούμερο 1 βρίσκεται το καλύτερο πιάτο από το αγαπημένο σου michellin star restaurant. Πίσω από την Κουρτίνα Νούμερο 2 θα βρείς ένα πιάτο φαγητό φτιαγμένο απο τα χεράκια της μάμμας σου.  Ποια κουρτίνα θα διαλέξεις;!

- Καλάν τούτη εν η πκιο έφκολη... Συγγνώμην μητέρα αλλα το φαΐ του μισιελλή εν του μισιελλή.... curtain 2 pliiis.
Φαντασμαγορικά πράγματα συμβαίνουν στο πκιάτο σου τζαι τη πούγκα σου. Αλλά για πάλανς γίνεται να πω ότι θα εφύλαα το μισό για τη μάμμα μου? Τζαι το φαΐ της μάμμας, εν πειράζει...εν να το φάει ο παπάς...!

Εντάξει, έσωσες το στο τέλος...!! Τζαι επειδή ετεκμηρίωσες την απάντηση σου εν θα στείλουμεν καν λινκ της συνέντευξης στην μάμμα σου!

θενξ πίκε απίκε
εντ θενξ for listening to the music.
More to come, i guess.
Εμείς ευχαριστούμε που μας αφιέρωσες τον χρόνο σου! 

ps: jesus epiren mou 2 wres na tes apantisw! En eskeftika potte oti en dyskoli i douleia ton diasimon pou xoun na dioun synenteu3eis but now i know best! 
...Άμμαν ο άλλος εν φίρμα μάνα μου... :)


Επειδή εν είμαστεν καλές με τις συμβουλές (όι πως μας αρώτησες τζιόλας) τζαι επειδή μας ανέκτηκες τόσες ώρες, here is a gift from us, to you:




Με εκτίμηση,



Η KillaFlava τζαι η Marmite της


Υ.Γ: Happy anti-Valentine's day! x





9 comments:

  1. ωωωωωω... Άρεσεν μου πολλά τούτη η συνέντευξη!

    ReplyDelete
  2. θένκς kaisi!!! :) by the way πότε θα είναι το επόμενο kaisi-leaks???? we love them :))

    ReplyDelete
  3. υπερπαραγωγη η συνεντευξη! εν ελοαρκαζα να καμω ποστ ωσπου τζιε ειδα το τελευταιο τραγουδι - επος! εννεν απιστευτο;! βαλλω το συχνα πυκνα για να θυμουμε "ναπροσπαθω που αυριο ναγινω καλυτερος ανθρωπος"

    ReplyDelete
  4. κλαπ,κλαπ,κλαπ,κλαπ...κορουδες μπραβο!η ροαμ απαικτη τζιαι εσεις στα σχολια απλα θεικες!!!περιττον οτι ακομα γελω μετα δακρυων...

    ReplyDelete
  5. Λαβ τουτη την συνέντευξη!!! :)))

    ReplyDelete
  6. hardddd coreeeeeeeeeee :) loved it!!!!

    ReplyDelete
  7. χεχεχε τέλειες!!! λάικ στον μαυρή!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mavris would like to say: i like you too niggah.

      Delete
  8. ευχαριστώ το πλήθος που μετά από 5-6 χρόνια συνεχίζει να διαβάζει τις αμπελοσοφίες μου. Without you im nothing, thenkyiouu.

    Τζαι τώρα μπορώ να κατεβώ που το καλάμιν τζαι να πω στις Killa + Marmite, θεάρες θεάρες! Καλάν το ίντρο έκαμεν με να νομίζω ότι είμαι τουλάχιστον 189 χρονών.
    Άκου μου dial-up! Το αρχείο μου εν ο πκιο τέλειος τρόπος να ποτυλήω τες αναμνήσεις μου, γι αυτό τζαι επιμένω να κρατώ το μπλογκ έστω τζαι να τες μισές μέρες του χρόνου είμαι στα πρόθυρα να το κλείσω...

    Πππιιι να ταν μόνο η φλεβούδα...να δεις για πόσα α΄λλ πραματα θα γραφα but i am not, out of respect to the people/patients... ;-) εν αποχτηνώθηκα πλήρως ακόμα...!

    Το καρμα τελικά εν μου εχτύπησεν την πόρτα εψές...νομίζω εχάθην κάπου στο χάιγουει.

    Η Killa mporei na moy steilei tis apories tis sto email mou, how could i say no :P

    Marmite: mening-iiiiouuuuu-ma then? :-D


    τζαι ναι θα συμφωνήσω με τον Dreamer ότι εν ένα τραγούδιν υπερπαραγωγη! Όταν το άκουσα πρώτη φορά που μουν 11 απλά επάτησα νεεεξττττ. Ε μετά εμεγάλωσα.

    @καϊσί: θενκ γιουυυ. ps - αρέσκει μου άμαν πορώνεσαι τζαι γράφεις μας πράματα να μορφωνούμαστε (πχ ορφαρχίδης )

    @miathalassaetc: άπαιχτη? δηλαδή εν θα με παίζεις :(((

    @ πρασινάδα: νο γουί λαβ γιου.

    @ dagger : that's how we do things round here, mate.

    a tout a l'heure

    ReplyDelete