July 22, 2010

κι έτσι εκατάλαβα το

Ότι άρκησα να το καταλάβω, άρκησα. Παρόλο που όταν ήμουν μητσιά έπαιζα μάππα μες στες χωράφες με τους αρσενικούς, που επάτουν πόιν για να μεν φορήσω φούστα και που έτρωα ξενέρα όποτε μου εφέρναν δώρο κούκλα Μπάρμπι επειδή ήθελα στρατιωτάκια. Έννεν απαραίτητες προυποθέσεις που σε κάμνουν λεσβία τούτες όμως... ένει? Το βασικό εν η σεξουαλική προτίμηση, τα άλλα εν και λλίο στερεοτυπικά αν με ρωτάτε. Το σίουρο εν ότι τους άντρες ποττέ εν τους επροτιμούσα... ή έστω, τσίνοι οι ελάχιστοι που μου αρέσκαν- ίνταλος ετύχενε- εμοιάζαν με κορούες. Αλλά και πάλε εν το θεωρούσα περίεργο.

Θυμούμαι στο Λύκειο, ερωτήσαν με οι συμμαθήτριες μου πως και δεν είχα σχέση. Επήρα το πολλά προσωπικά, λαλώ τους "Τι υπονοείτε, ότι είμαι λεσβία??" Σημειώστε ότι τσίνο τον καιρό είχα το πρώτο μου crash με μια στρέιτ συμμαθήτρια μου και εκαρτέρουν την κάθε πρωί να μου πεί καλημέρα αλλιώς εν ήταν να μου πάει καλά η μέρα, αλλά και πάλε να μεν το είχα καταλάβει..? Θρεφτάρι του κατηχητικού με τα Κύριε Ελέησον και τα κομποσκοίνια, όποτε έκαμνα τούτη την "αμαρτωλή" σκέψη αυτόματα εσβήνετουν. Μόνο στο πίσω-πίσω μέρος της κκέλλες μου, ελάλουν, εαν κάποτε μου τύχει εν να δοκιμάσω.

Ήτουν και οι εποχές τότε διαφορετικές. Φταίει και το ότι εν και είμαι και κοινωνικόν (ζώ)ον και κακά τα ψέματα εαν δεν κάμνεις τα Ππι Αρ σου και τις γνωριμίες σου εν ακόμα πιο δύσκολο να γνωρίσεις άτομα τις φάρρας σου. Εν είχαμε με ομάδα Accept, με (real) L Word, με Secrets, με Escape τότε. Η μόνη επαφή ήτουν μέσω του mIRC. Και άτε μες σε τσίνον ούλλο το κόσμο τον χωσμένο που πίσω που τις οθόνες να σταβρώσεις πλάσμα της προκοπής. Εν ήξερες μεν αν σου εμίλαν άντρας που το έπαιζε λεσβία, με αν δεν ήταν καμιά ασχημοθκιάρτηστη και λλίον ψύχας και λλίον 20 χρόνια πιο μεγάλη σου κι εσύ ήσουν και ανήλικο... Κι όταν είσαι στην τρυφερήν ηλικία των 17, ενθουσιάζεσαι και πιστέφκεις τσίνα που εν να σου πούν τα άτομα τις φάρρας, επειδή έχετε ένα κοινό: Ότι σας αρέσκουν οι γυναίκες. Αλλά το θέμα μου εν άλλο.

Τσίνο τον καιρό ήτουν οι παραπάνω βαούμενοι μες στες τουλάππες τους. Εν ήταν trendy ακόμα στην Κύπρο να είσαι gay ή bi ή έστω gay friendly (όι πως τωρά αποδεχτήκαν μας, αλλά υπάρχει βελτίωση). Τότε ήτουν που το είχα βάλει στόχο να έβρω γκόμενο (!) Όμως εν και ήταν σαμπώς και είπα, θέλω παγωτό ας πεταχτώ να γοράσω... Ο ένας έτσι, ο άλλος άλλοσπος-είμαι που είμαι και λλίον πελλομαγνήτης και λλίον μαλακομαγνήτης- η μεγαλύτερη μου σχέση εκράτησε 1 μήνα και τσίνο με το κούντημα.

Ώσπου κι ύστερα ήρταν οι μέλισσες (που λαλεί και ο Ξανθούλης). Εβρέθηκε μια στρέιτ γνωστή, στρέιτ γνωστής που ήξερε μια ομοφυλόφιλη κι εγνώρισε μου την κι εμένα. Ένηξερω αν ήταν η περιέργεια μου, ή οι τάσεις του Superman που ήθελα δηλαδή να την βοηθήσω τάχατες να ισιώσει, ή οι ηθικοί μου φραγμοί που έλκουνταν που τον πειρασμό. Το σίουρο εν ότι αν ήταν κάποια στρέιτ στη θέση μου εν θα ασχολείτουν παρα πάνω. Κι έτσι εκάταλαβα το επιτέλους, αν και επέρασε καιρός να το αποδεχτώ κι επέρασα και καιρό μετά που ήμουν κατα φαντασίαν στρέιτ.

Τωρά γιατί σας το είπα τούτο ένηξερω. Αν θέλετε πάντος γράψετε στα σχόλια κι εσείς τις ανάλογες εμπειρίες σας. Προτινόμενη καλοκαιρινή ταινία το "My Summer of Love".

Με εκτίμηση,

η Killa Flava της Marmite


PS Πολλά φιλιά στη Marmite μου που λείπει κι εκρύανε το πλευρόν μου

8 comments:

  1. k mena kapws paromoia htan h fash...ennow, epire mou lio kairo na to katalavw teleia...enw ta simadia itan ekei...pou crushes me simmathitries allo tpt alla "egw endjai..." :PP

    ReplyDelete
  2. πάλε καλά που το εκαταλάβαμε :)

    ReplyDelete
  3. ma dld pws itheles na tin kaneis na isiwsei, egine tpt? ennow ti ekanete, tin evgazes exw volta gia na vreite gkomenous? hehehe (sorry alla en xortanw tis istories!! :PP)

    ReplyDelete
  4. χεχεχ! εν και ήτουν τίποτε ππετ μου για να την ηφκάλλω έξω να θκιανέφκεται, απλά εν ήμουν σίουρη για μένα και εν το εθεωρούσα φυσιολογικό ούτε για τους άλλους

    ReplyDelete
  5. les pws meta pou thn gnwrises ekatalaves to epitelous, dld pws, epd gnwrises k alla atoma, kanate anoikti syzitisi? keini itan openly non-straight?

    ReplyDelete
  6. επειδή ήτουν η πρώτη μου σχέση κ εγνώρισα και άλλα άτομα της φάρρας που ως τότε εν ήξερα ότι υπήρχαν. ευχαριστούμε για τα σχόλια και το ενδιαφέρον σας :)

    ReplyDelete
  7. emeis euxaristoume gia tis istories! :) aaaaaaa......htan h prwth sou sxesi, lia-lia mas ta les!!

    ReplyDelete
  8. pantws egw pou prosfata akousa oli tin istoria apo tin arxi k oxi apla tin perilipsi pio panw...exw na pw oti exei poly perissotero endiaferon :)

    ReplyDelete