August 15, 2010

Ο αναπτήρας που με έκρουσεν

Εν είχα σκοπό να γράψω σήμερα λόγω υπερβολικού διαβάσματος αλλά έπρεπε κάποιου να τα πώ. Έχουμε που πάντα πολλές σουρεάλ συζητήσεις με την οικογένεια μου-όπως φαντάζουμαι οι κάθε οικογένειες έχουν τα δικά τους παρατράγουδα- αλλά το εχτεσινό ήτουν που τα ττοπ!
Εν σαμπώς και στέκουνται πόξω που το τουλάππιν μου και φακκούν που πάνω για να με φκάλουν έξω και για να το πώ πιό απλά, τα τρία μέλη της οικογένειας μου εμάθαν να το πώ? διερωτούνται? υποψιάζουνται τελος πάντων την ομοφυλοφιλικότητα μου. Ωραία εν να μου πείτε, καιρός ήτουν...

Θέλω να σταθώ λλίο στην αφορμή που τους οδήγησε σε τούτο το συμπέρασμα-ανακάλυψη επειδή μόνο σε ταινίες του τύπου little miss sunshine γίνουνται έτσι σαντανόματα.

Εχτές έσπασε η αίγια το πόιν της όταν ένα μέλος της οικογένειας μου ετράμπαρε τον αναπτήρα μου ο οποίος ήτουν διαφημιστικός κατά της παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα έγραφε στα αγγλικά "stop child trafficking for sexual purposes". (ή κάτι έτσι τελοσπάντων). Δαμέ προσθέτω ότι τον αναπτήρα είχα τον τραμπάρει που την Marmite μου αλλά τούτο εν άσχετο-σχετικό. Επειδή τα αγγλικά του εν φτωχά και επειδή ήτουν υποψιασμένο που παλιά για μένα τούτο το μέλος της οικογένειας μου, εθκιάβασε τη λέξη sexual και ήνταλος τα εσύνδεσε μες στο νού του, ενόμισε πως ήτουν για τα δικαιώματα των gay ο αναπτήρας (!) Και ότι είμαι και λεσβία και ακτιβίστρια που εκφράζει τα "sexual" πιστεύω της μέχρι και μέσω του αναπτήρα της (που btw εν πολλά καλή ιδέα να φκάλει η Accept αναπτήρες τωρά που το σκέφτομαι).

Και όπως ήτουν φυσικό επακόλουθο είπεν το των γονιών μου. Εννοείται ότι και οι θκιό επροσπεράσαν τη λέξη αναπτήρας η οποία συνδέεται με τη λέξη τσιάρον και εσταθήκαν πας στη λεσβιοσίνη της κόρης τους. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης εν ότι εκτός που μένα εφκάλαν λεσβίες και τις στρέιτ μου φίλες και μάλιστα είπαν ότι η μια πρέπει να εν "ουδέτερη" (δηλαδή bisexual στην αργκώ των γονιών μου που εν κολλημένοι στα 80ς) και να μεν συγκατοικήσουμε μαζί, επειδή εν να μας ταπελλώσουν οι γειτόνοι (!)

Τούτο το μικρό περιστατικό με τον αναπτήρα οδήγησε με στα πιό κάτω συμπεράσματα αλλά και απορίες:

1) Να μεν ξανατραμπάρω αναπτήρα, ή τουλάχιστον να θορώ ντάμπου έσιει πάνω ο αναπτήρας πριν τον πκιάσω.

2) Να μεν αφήνω ξαπόλητους αναπτήρες που γράφουν αγγλικά πάνω επειδή ένιξέρουν ούλλοι να τα θκιαβάζουν στην οικογένεια μου.

3) Στην Κύπρο άμαν συγκατοικούν θκιό στρέιτ φίλες/φίλοι μαζί σημαίνει έχουν τα?

4) Να μετακομήσω όσο πιό γλήορα γίνεται κι ας με ταπελλώσουν οι γειτόνοι επειδή εν να μεινίσκω με την στρέιτ κολλητή μου.

Ποιο ήτουν το αποτέλεσμα του εχτεσινού φιάσκου? Εν είμαι σε φάση να τους πω για τη σεξουαλικότητα μου- όι για να τους προστατέψω που τούτο και που τον κόσμο, αλλά για να προστατέψω εμένα που τσίνους. Παρόλα αφτά εφκήκα κούππα άπαννη, αφού για καλή μου τύχη ήρτε ένας φάκελλος σπίτι που μου τον έστηλε άνδρας αποστολέας και οι γονιοί μου τωρά εφκάλαν νέα σενάρια, ότι έχω σχέση με έναν καλαμαρά στρατιωτικό-ποιητή και στέλλει μου ερωτικά γράμματα... τωρά πόθεν το εσυμπεράναν τούτο εν να σας γελάσω, αλόπος που τα γραμματόσημα (!)

Αν και κάτι μου λέει ότι εν ετέλειωσε η εψεσινή μας κουβέντα.

Εσκέφτηκά το τις εκατομύριες φορές που με ρωτά η μάμμα μου αν είμαι λεσβία να της απαντήσω:

"Ναι ρε μάνα είμαι και έχω σχέση με την Marmite, ναι την κοπέλλα που εγνώρισες. Και είχα τα και με την Κωστούλλα και την Γιαννούλλα αλλά εσύ ενόμιζες ότι πάντα ήμουν μόνη μου και ότι έν κουμαντάρω να κάμω σχέση. Και θυμάσαι τσίνη την εποχή που ήμουν όπως τον όσιο Ονούφριο μες στο δράμα κι ερώτας με ντάμπου χώ και εν σου έλεα? Είχα χωρίσει αλλά επειδή έν είμαι στρέιτ άρα εν ήταν με άνδρα που ήμουν εν σου είπα τίποτε, όπως κάμνουν οι "νόρμαλ" μάνα-κόρη (τουλάχιστον στα έργα) που όταν χωρίσει η μητσιά που τον μητσήν πάει στην μάμμα της και συμβουλέφκει την και παρηγορεί την. Και ύστερα πώς να ζητάς να έχουμε μια Άλφα σχέση δεμένη εμείς οι θκιό αφού ένηξερεις τίποτε για μένα και αφού και να μάθεις εν να το κατακρίνεις?"

Κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Με εκτίμηση,
η Killa Flava της Marmite

9 comments:

  1. Ου ζάβαλλι μου!!!

    1. Να στειλεις τους γονιους σου εγγλέζικα!
    2. Να τους κάμεις συλλέκτες γραμματοσήμων να μάθουν ότι τα γραμματόσημα εν προσδιορίζουν το φύλο και το επάγγελμα του αποστολέα!
    3. Να γράψουν κανένα σενάριο για την καινούρια τηλεοπτική σεζόν!
    4. Να συγκατοικίσεις με την φίλη σου να πνάσεις!
    5. Να κόψεις το τσιάρο!

    Πάντως τζαι να μεν ήταν υποψιασμένοι, τωρά είναι! Καλύτερα βέβαια, γιατί όταν και αν κάποτε αποφασίσεις να τους το πεις, εννα το έχουν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου τους!

    ReplyDelete
  2. Ευτυχως που ετυχε κ ηρτε το γραμμα αφου εν εισαι ετοιμη να το συζητησεις μαζι τους. Καλυτερα να μεν το ξερουν καθολου παρα να το πεις απλα για να το πεις (προσωπικη εμπειρια :P). Οταν εισαι κ εσυ πιο ανετη για να το υποστηριξεις νομιζω εννα το δεχτουν πιο ευκολα.
    Τωρα τι εγινε; Εξεχαστηκε το θεμα;

    Συμφωνω με το no3 της blog skepseon.

    Ακομα γελω για το ουδετερη :P

    ReplyDelete
  3. @ Blog Skepseon: χαχαχα ευχαριστώ για τις συμβουλές εν να τις κρατήσω εκτός που την τελευταία, αν και εν πιό πιθανόν να κόψω το τσιάρο που το να δεχτούν οι δικοί μου ποια είμαι εαν κάποτε τους το πώ.

    Αν μου ξαναπούν οτιδήποτε εν να τους προτίνω να το κάμουν σενάριο :p

    @ Anonimi M: το γράμμα έσωσε λλίο την κατάσταση αλλά ακόμα να ξεχαστεί. Εν να τους αφήκω με την απορία για να πνάσουμεν κι εγώ και τσίνοι αλλιός εν να πάμε πίσω στην εφηβεία και έχει καιρό που την άφηκα :p

    ReplyDelete
  4. Killa! Είδες τι παθαίνεις αμα κλέφτεις αναπτήρες... εν το κάρμα! :)

    Πέρα που την πλάκα θένκς που το έγραψες τζαι τούτο, που εν μια κάπως πιο όριμη αντίδραση σε μιαν ερώτηση που μερικές φορές έρκεται σε φάσεις που είμαστεν ανώριμοι να την απαντήσουμε. Όταν και αν αποφασίσεις ποτέ να κάμεις έτσι βήμα εννα είμαστεν ούλλοι δαμέ για ό,τι χρειαστείς.

    Προς το παρόν καλό διάβασμα!

    Υ.Γ: Καλά, την στρέητ φίλη σου εφκάλαν την ουδέτερη, εμένα ούτε να με φτύσουν? Πιλέ μου μιαν αναφορά, ενα πικρόχολο σχόλιο, έστω μια υποψία τι κάμνουμεν τόσα χρόνια παρεούλα..!!? Αίσχος :P

    ReplyDelete
  5. @Killa αν θέλεις προσφέρομαι για τα μαθήματα Αγγλικών στους δικούς σου! Ευκαιρία να κάμω μιαν αρχή στην διδασκαλία.. την τιμή συζητούμε την χαχα :)

    ReplyDelete
  6. @Liberty ε όι αν εν να κάμεις το ντεπούττο σου στη διδασκαλία και να μάθουν και οι δικοί μου αγγλικά να σε προωθήσουμεν καλό! χεχεχ θενκς :)

    ReplyDelete
  7. haha, sistinw sou na goraseis naptiro me titsiro gkomeno ala soft porn gia na tous paraplaniseis!

    ReplyDelete
  8. *anaptira thelei na pei o pohths:-)

    ReplyDelete
  9. @postbabylon χαχαχαχα πολλά καλή ιδέα! ελπίζω μόνον να μεν με φκάλουν τίποτε άλλο μετά και να έχουμε νέα σενάρια :p

    ReplyDelete